ACUM LA NEPTUN TV:

Lavinia Stanciu


Lavinia Stanciu

         Despre mine… cu sinceritate. Da! Sunt o persoana careia ii place simplitatea si care isi face treaba cu profesionalism si devotament. Poate ca acest lucru mi-a deschis, in urma cu aproape patru ani, portile de la Neptun TV. Aveam doar o luna de cand terminasem cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Ovidius.  
Timpul nu poate fi dat inapoi, insa daca printr-o minune acest lucru ar fi posibil, marturisesc ca as lua aceleasi decizii. M-am adaugat lumii de aici cu bratele deschise si sper sa nu fiu vreodata nevoita sa le strang. Spun asta pentru ca, in general, toate drumurile fericite se sting repede…
Imi amintesc primele clipe la acelasi birou – acelasi spatiu, alte obiecte - si nu pot sa-mi dau seama unde a putut sa plece timpul. Curios este ca n-am putut sa-l simt in spatele meu, fiindca am fost mereu acaparata de forforta incendiara a stirilor externe. Au trecut aproape 7 ani, timp in care am ajuns sef al departamentului de Stiri Externe. Nu ma gandesc la un final, ci ma intreb un singur lucru: Ce urmeaza?