ACUM LA NEPTUN TV:

Gabriela Bădilă


Gabriela Bădilă

Cariera în televiziune a Gabrielei Bădilă se confundă cu povestea Neptun TV. „În 1995 am participat la o selecţie organizată de Neptun TV. Îmi amintesc că am avut foarte multe emoţii şi cu greu m-am putut controla să dau ce este mai bun din mine. Proba era pentru postul de crainic şi ştiu că mi-au dat un teanc mare de foi pe care să le citesc, plin de nume care mai de care mai complicate“, povesteşte Gabriela Bădilă. A fost acceptată, iar în seara de 29 iunie 1995, când TV Neptun ajungea pentru prima dată în casa ta, rostea: „Bună seara, constănţeni!“.

Au trecut 20 de ani de atunci, iar emisiunile realizate de Gabriela Bădilă au rămas în sufletul telespectatorilor. Vă amintiţi, desigur, de „Ore verzi“, magazinul de 5 ore transmis în direct de Neptun TV sau de „Voie bună tuturor“, emisiunea realizată de Gabriela Bădilă împreună cu Aurelian Temişan.

În ultimii ani, cunoscuta realizatoare v-a fost ghid în lumea fascinantă a tradiţiilor, a locurilor cu poveşti de când lumea, a spectacolului numit „România“. A descoperit oameni cu poveşti uluitoare şi ţi-a dat, în fiecare săptămână, motive să spui: „Bine, România!“. 

Ultima provocare - o emisiune despre trenduri, lifestyle şi doamne şic, intitulată „Arta de a trăi“.