ACUM LA NEPTUN TV:

Alin Panaite


Alin Panaite

Pentru mine, fotografia este un mod de viata.

“You don’t make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.” Acest citat a lui Ansel Adams, descrie cel mai bine viziunea mea asupra fotografiei.

Totul a inceput pe la 15 ani, ca un hobby. La vremea aia vroiam sa ma fac actor si luam lectii de actorie. Am dat pana la urma la Litere si am ajuns profesor de engleza. In 2005 , m-am angajat prima oara ca fotograf intr-o agentie de publicitate, domeniu in care am lucrat destul de mult timp.

In 2011 am deschis studioul Avatar, iar 2 ani mai tarziu Scoala de Fotografie,in prezent singura din Constanta acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Emisiunea PHOTO MANIA, pe care o realizez la Neptun Tv din vara anului trecut, nu este destinată exclusiv fotografilor profesionişti. Emisiunea conţine elemente de tehnică explicate cât mai simplu cu putinţă, combinate cu sfaturi despre achiziţionarea de echipamente, obiective şi moduri prin care îţi poţi îmbunătăţi  felul în care arată fotografiile.