ACUM LA NEPTUN TV:

Surpriza verii: Doinița Oancea și Daniel Max Dragomir au propria emisiune la Neptun TV

20:42, 2 august 2016

Actrița Doinița Oancea și artistul Daniel Max Dragomir vor prezenta, începând de mâine, 3 august, emisiunea „În briza mării“, transmisă în direct de Neptun TV de pe plaja Ammos by Blue Beach, din nordul stațiunii Mamaia.

Este vorba despre un show matinal energizant, care va aduce în casele românilor atmosfera de vacanță, recitaluri ale unor artiști cunoscuți, informații picante din showbiz, dar și informații utile, pentru cei care plănuiesc o vacanță la mare.

Așadar, pregătiți-vă pentru o emisiune tonică, jovială, care va aduce marea și distracția de pe nisip în casele românilor! „Va fi cel mai vesel, cel mai efervescent, cel mai tare matinal pe care l-ați văzut până acum!“, promit vedetele.

Actrița Doinița Oancea se va afla pentru prima dată în ipostaza de prezentatoare de televiziune: „Sunt foarte entuziasmată, mai ales că îmi doream de foarte mult timp să am propria emisiune. Îmi place foarte mult formatul, emisiunea este una vie, iar pentru mine va fi o plăcere să interacționez cu invitații“.

De altfel, Doinița revine la o pasiune mai veche, după cum ea însăși mărturisește. „Prima facultate pe care am absolvit-o, înainte să fac Teatru, a fost Jurnalismul, iar acum lucrurile se îmbină foarte frumos“, afirmă Doinița, care adaugă că abia așteaptă să înceapă colaborarea cu Daniel Max Dragomir. „Noi ne știam, dar nu foarte bine, însă după probele pe care le-am făcut pentru emisiune pot spune că sunt sigură că vom colabora foarte bine. Este un tip foarte plin de viață, știu că vorbește mult, dar eu voi vorbi mai mult decât el!“, spune actrița zâmbind.

Pentru Daniel Max Dragomir este a doua experiență de acest fel. „Sunt foarte entuziasmat de formatul emisiunii. Doinița este o parteneră și o colegă extraordinară, iar experiența pe care amândoi o avem din teatru și televiziune ne va ajuta să lucrăm foarte bine împreună“, spune artistul.

Frumoasei echipe i se va alătura și Laurette, o tânără actriță, care va lua în fiecare dimineață pulsul verii și al distracției. 

Pe tot parcursul lunii august, emisiunea va fi transmisă în direct în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 10:00, la Neptun TV.