ACUM LA NEPTUN TV:

NTV, la un pas de prelungirea licenței. Instanța a confirmat planul de reorganizare, iar CNA se întrunește joi în ședință

15:27, 3 octombrie 2016

Instanța a confirmat planul de reorganizare al SC Soti Cable Neptun SRL, firma care deține licența pentru postul Neptun TV. Decizia a fost luată luni de judecătorul sindic din dosarul de insolvență de la Tribunalul Constanța.

Este ultimul act care lipsea din documentația necesară prelungirii licenței. Ședința CNA, care are pe ordinea de zi prelungirea licenței NTV, este programată joi. Vă reamintim că, încă de la sfârșitul lunii trecute, societatea  Soti Cable Neptun a depus actele la Consiliul Național al Audiovizualului, dar procedurile au fost întârziate, din cauză că planul de reorganizare a așteptat acordul tuturor celor cinci categorii de creditori și, în final, decizia instanței.

Drept urmare, de azi, de când a expirat licența, emisia on air a NTV a fost întreruptă temporar până când CNA va prelungi drepturile de transmisie. Până atunci, programele NTV pot fi urmărite online, pe site-urile televiziunii www.ntvonline.ro și www.reporterntv.ro, dar și live pe Facebook.