ACUM LA NEPTUN TV:

Neptun TV lansează luni grila de vară. Iată programul emisiunilor estivale!

14:35, 30 iunie 2017

Neptun TV lansează luni, 3 iulie, grila de vară. Televiziunea de la mare va aduce și în acest sezon pe micul ecran emisiuni estivale, transmise în direct de pe plajă, știri și reportaje ce surprind atmosfera de pe litoral,  dar și cele mai îndrăgite evenimente ce au loc în această perioadă.

Luni, de la ora 19:00, puteți urmări prima ediție a emisiunii „Jurnal de Aqua Magic“, realizată de Monica Angel și vloggerul Ana Bădilă, o producție tip reality show.

Monica și Ana vor testa toboganele, se vor răcori cu cocktailuri delicioase, vor participa la spectacolele ce au loc în incinta parcului acvatic, vor interacționa cu turiștii și vă vor povesti cele mai amuzante întâmplări. Pe scurt, vor transmite celor de acasă pofta de vară și de distracție!

„Jurnal de Aqua Magic“ va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 19:00.

Și tot începând cu data de 3 iulie, Bogdan Papacostea va realiza emisiunea „After News“. Veți urmări dezbaterea în direct de luni până joi, de la ora 13:30, la Neptun TV. Talk-show-ul „Contraziceri“, realizat de Răzvan Zamfir, va fi difuzat pe toată durata verii, de luni până joi, de la ora 21:00.

Marți de la ora 10:00, debutează matinalul „În briza mării“. Dana Săvuică este gazda celui mai efervescent matinal de la mare, transmis în direct de pe plaja Ammos by Blue Beach din nordul stațiunii Mamaia. Vedetei i se va alătura și un asistent, dar și o altă prezență feminină, plină de energie și cu un zâmbet molipsitor.

„În briza mării“ este un show matinal energizant, care aduce în casele românilor atmosfera de vacanță, recitaluri ale unor artiști cunoscuți, informații picante din showbiz, dar și informații utile, pentru cei care plănuiesc o vacanță la mare.

Emisiunea „Arta de a trăi“, realizată de Gabriela Bădilă, va fi difuzată sâmbăta, de la ora 16:00, iar „Viața în verde viu“ – de la ora 17:00. Și tot sâmbăta, de la ora 18:30, Andreea Filip îți aduce știri și reportaje estivale, în cadrul emisiunii „Reporter de vacanță“.

Duminica, de la ora 20:00, puteți urmări „Evenimentele mării“, un program în care veți descoperi cele mai importante concerte, festivaluri și parade ce au loc pe litoral.