ACUM LA NEPTUN TV:

Dana Săvuică stă toată vara la mare. Ce planuri are vedeta

13:49, 6 iulie 2017

Vara asta, Dana Săvuică îmbină utilul cu plăcutul. Are o emisiune estivală, așa că va fi toată vara la mare. O veți vedea în fiecare marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 10:00, la Neptun TV, la emisiunea “În briza mării”, pe care o prezintă alături de Cristi Ghena.

Și, pentru că adoră marea și litoralul românesc, Dana și-a propus să fie cât mai activă și să se bucure de toate evenimentele și locurile frumoase de pe litoralul românesc.

„Îmi place foarte mult să stau în Mamaia, dar imi place de asemenea să mă plimb de colo – colo, în Vama Veche, să merg la Olimp, să merg până-n Vadu, până-n Corbu și de fiecare dată las loc la surprize. Îmi place să fiu suprinsă, sunt o grămadă de momente și de activități foarte frumoase și interesante care se întâmplă pe litoralul românesc și încerc să particip la majoritatea. De exemplu, urmează festivalul Neversea, tot felul de festivaluri folk... Cluburile, care se deschid acum...Este o bucurie să stau două luni la mare și în același timp să pot să ofer și să împărtășesc din toată experiența mea atât publicului meu de pe facebook, cât și telespectatorilor de la Neptun TV. Deci o să fie pentru mine o vară activă și frumoasă!”, spune vedeta.