ACUM LA NEPTUN TV:

Cine este asistenta sexy din „Briza mării“? Frumoasa blondă are acum propria emisiune la Neptun TV

11:54, 23 august 2016

Este blondă, sexy și are un zâmbet cuceritor! Diminețile și le petrece „În briza mării“, pe plaja din Mamaia, alături de Doinița Oancea și Daniel Max Dragomir, acolo unde ia pulsul distracției și al vremii. Seara, are grijă să fie cu ochii pe vedetele care-și petrec vacanța pe litoral.

Laurette este cea mai nouă asistentă tv din România și o puteți vedea, începând din această lună, la Neptun TV. Și, pentru că îi place viața mondenă, tinerei actrițe i-a fost încredințată, de săptămâna trecută, o emisiune ce aduce în prim-plan viața vedetelor – BLITZ NTV! Într-un stil fresh și amuzant, celebritățile din showbiz-ul românesc sunt luate la întrebări de Laurette! Interviurile în exclusivitate le puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:30, la Neptun TV!

Dar s-o cunoaștem mai bine pe tânăra devenită cea mai nouă apariție din televiziunea din România. Laurette are 22 de ani și este din Târgu-Jiu, acolo unde, timp de patru ani, a fost model la o agenție locală. Pentru că era îndrăgostită iremediabil de mare, a venit să studieze Actoria la Constanța.

A început să cocheteze cu lumea televiziunii în momentul în care a început să joace în spoturi publicitare. „Am filmat apoi ca figurant pentru filmul American „What Happen to Monday?", casa de producție Casttle film, alături de William Dafoe, Naomi Rapace și Glenn Glose, regizor Tommy Wirkola, care va avea premiera în data de 15 septembrie“, ne-a povestit Laurette.

Frumoasa prezentatoare ne-a mărturisit că adoră să intre în rolul...statuilor vivante. „Cred că este o pasiune frumoasă, mă regăsesc într-o altă lume, deși trăim în secolul luminilor, relanti-ul pe care îl folosim în mișcările de statuie mă ajută foarte mult să-mi calmez gândurile, iar fericirea de pe fața copiilor, și mai ales a vârstnicilor, îmi face pur și simplu pulsul să se oprească în loc“, mărturisește Laurette.

În timpul liber, adoră să danseze, să picteze sau să se distreze alături de persoanele dragi. Vă întrebați cine o inspiră pe tânăra asistentă tv? Chiar iubitul ei, după cum a ținut ea însăși să precizeze!  „Suntem de aproximativ cinci ani împreună. El este omul căruia îi cer ajutorul în legătură cu orice text, interpretare, idee, este este cel care vede primul ceea ce creez. Este persoana în care am încredere cel mai mult pe parte artistică, pentru că și el este un actor foarte talentat“, a mai spus Laurette. 

Galerie foto