ACUM LA NEPTUN TV:

Arena medicală, un nou sezon. Astăzi, de la ora 18:00, la Neptun TV

10:48, 25 noiembrie 2016

Astăzi, de la ora 18:00, la Neptun TV începe un nou sezon al emisiunii „Arena medicală“. Așa cum ne-au obișnuit, invitații Andreei Badea Hahui vor răspunde la întrebări actuale legate de sănătatea noastră, a tuturor. Vor fi dezbateri grupate într-o sesiune live, tocmai pentru a permite interacțiunea cu telespectatorii.

Astăzi, în prima parte a emisiunii, medicul Ioana Buda, specialist în Obstetrică Ginecologie, va vorbi despre Caravana „Da, pot!“, de promovare a nașterii naturale, derulată în Constanța și București. Care au fost cele mai frecvente întrebări ridicate de viitoarele mămici, dar și de ce pledează medicii pentru nașterea naturală – aflăm de la ora 18:00.

Tot atunci, consilierul în alimentație Alec Blenche va aduce în prim-plan beneficiile dietei raw-vegane, dar și principiile alimentației sănătoase. Vom urmări împreună cum se prepară o rețetă ce are la bază alimente vii.

În ultima parte a emisiunii, Aurelia Rădoi, purtătorul de cuvânt al Casei Județene de Asigurări Constanța, va oferi explicații cu privire la problemele legate de cardul de sănătate.

Pentru a intra în direct cu Andreea și invitații săi puteți vizita site-ul emisiunii la adresa www.arenamedicala.ro sau pagina de facebook. Acolo puteți adresa întrebări legate de subiectele abordate în cadrul ediției.