ACUM LA NEPTUN TV:

After News, o nouă emisiune Neptun TV! Cele mai importante subiecte ale zilei, viralul zilei pe Facebook și nu numai

12:02, 31 octombrie 2016

După amiază de ştiri la Neptun TV. De luni, 31 octombrie, începe o nouă emisiune. Timp de o oră şi jumătate After News vă prezintă cele mai importante subiecte ale zilei. În fiecare zi de luni până vineri, de la 13.30, la Neptun TV începe după-amiaza de ştiri şi dezbateri.

Informații, comentarii, transmisiuni în direct. Timp o oră și jumătate emisiunea After News vă va ține la curent cu cele mai noi știri, completate de dezbateri și păreri avizate.

De la ora 13.30, Elena Calcan și Mihai Grigoruță vă așteaptă la o altfel de emisiune de știri.

Elena Calcan, cea care a fost multă vreme imaginea ediției principale a emisiunii Reporter de la ora 19.30, se întoarce în studioul știrilor după ce în ultimii ani a moderat emisiunile Contraziceri și Asta-i Viața.

Mihai Grigoruță, producătorul general al știrilor Neptun TV, revine pe micul ecran odată cu acest nou format de emisiune.

Reporterii Neptun TV vor transmite în direct ori de câte ori va avea loc un eveniment important și vor comenta alături de realizatorii emisiunii subiectul.

Pe lângă știrile de ultimă oră și principalele subiecte ale zilei, la After News se vor comenta cele mai vizualizate articole din mediul on-line postate pe site-ul ReporterNTV.ro. și nu numai, dar și viralul zilei de pe Facebook.

Nu vor lipsi informații și comentarii din lumea sportului, dar și o sinteză a celor mai interesante știri externe.

De luni, 31 octombrie, ora 13.30, after news la neptun tv – o după amiază cu toate informațiile de care ai nevoie.