ACUM LA NEPTUN TV:

SEMNAL DE ALARMĂ! Nepăsarea distruge plajele din România. Este Marea Neagră în pericol? Dezbatem subiectul alături de Doctor Planet

16:09, 11 octombrie 2017

Vara a trecut, turiştii au venit, s-au bronzat și au plecat, hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon. În urma tuturor a rămas, însă, o imagine deplorabilă - cea a unui litoral lăsat de izbeliște, sufocat de gunoaie și resturi.

ONG Mare Nostrum a monitorizat plajele, iar până joi, 12 voluntari vor curăţa porţiuni de nisip de pe litoralul românesc.  Dezbatem acest subiect astăzi, de la ora 18:00, la @Doctor Planet. În studioul Neptun TV se va afla, alături de dr. Adrian Bîlbă, Mihaela Cândea, directorul executive al ONG Mare Nostrum.

Vom discuta despre efectele devastatoare pe care le au gunoaiele asupra mediului înconjurător, în încercarea de a trage un semnal de alarmă.

Spre exemplu, plasticul care ajunge în apă sufocă vieţuitoarele, iar specialiştii estimează că, până în 2050, în oceane vom avea mai mult plastic decât peşte. Ce este de făcut şi cum luptăm cu nepăsarea celor care aruncă gunoaie la voia-ntâmplării? Dezbatem împreună, de la ora 18:00, la Neptun TV!