ACUM LA NEPTUN TV:

Dana Săvuică, vacanță în America înainte de startul emisiunii „În briza mării“

13:04, 30 iunie 2017

     Cariera de fotomodel i-a adus faima în anii ’90, dar frumoasa Dana Săvuică a știut să rămână în lumina reflectoarelor și după ce a părăsit podiumul. A prezentat emisiuni, și-a lansat propria agenție de modele, dar și propria linie de îmbrăcăminte – Etiquette by Dana Săvuică. De câțiva ani, este foarte activă în mediul online, pe blogul pe care îl deține.

     Și, pentru că vrea să fie în permanentă legătură cu fanii, Dana le împărtășește acestora impresii din locurile pe care le vizitează. Vedeta tocmai ce s-a întors dintr-o călătorie în America, așa că nu a ratat momentul și a făcut mai multe ședințe foto ce-i pun în valoare silueta.

„Îmi place să fiu organizată atunci când plec în vacanță sau într-un scurt sejur de business.
Îmi fac un traseu imaginar cu lista de destinații și obiective turistice, apoi îmi pregătesc ținutele ca atare. Mă documentez despre stilul vestimentar și mă focusez pe câteva piese «must carry with me». Palm Beach este The Place to Be când vrei să fii remarcată, așa că trebuia să îmi aleg ținutele cu mare grijă. Nici prea opulent, nici simplu. Premium și classy, like a lady! (…) De la valetul care mi-a deschis galant portiera mașinii până la o starletă care a intrat în vorbă cu noi pe strazile cochete, Palm Beach a aflat că au trecut două românce elegante pe acolo! În lumea milionarilor, acolo unde banii fac regula și imaginea te propulsează pe scara socială…“, a scris Dana pe blogul personal.

 

Galerie foto