Contraziceri

Luni-Joi, ora 21:00

Alături de invitaţii săi - politicieni, analişti sau personaje controversate ale zilei - jurnalistul Răzvan Zamfir promite să ofere telespectatorilor săi imaginea completă a evenimentelor momentului, din fiecare unghi posibil.

„După experienţa de câţiva ani în televiziune ca invitat permanent în talk-show-urile politice, propunerea Neptun TV de a schimba rolul de comentator cu cel de moderator mi s-a parut pasul corect. În fond, întrebarile adresate celor chemaţi să explice realitatea sunt de multe ori mai valoroase decât răspunsurile primite. Iar miza noastra în emisiunea «Contraziceri» chiar asta este: să punem întrebările corecte, întrebările incomode, întrebările pe care - din varii motive - le auzim prea rar. Pe scurt, vom încerca să realizăm o emisiune aşa cum mi-ar plăcea, ca telespectator, să urmăresc, după o reţetă foarte simplă: fără menajamente, cu o doză de ironie şi multă determinare. Pentru că, indiferent cât de mult ar putea transmite întrebările retorice, ne propunem să obţinem răspunsuri. Acele raspunsuri care contează“, a declarat relizatorul emisiunii.             

Răzvan Zamfir şi-a început cariera în jurnalism ca redactor la agenţia de presă Mediafax, acolo unde s-a angajat când încă era student al Facultăţii de Ştiinte Politice (Universitatea din Bucureşti). Om de comunicare pentru mai multe organizaţii non-guvernamentale în timpul studenţiei, Răzvan Zamfir a colaborat apoi cu trustul Intact (Antena 1, Antena 3) şi a condus ca redactor-şef publicaţia Ghimpele, unul dintre cele mai acide ziare de satiră politică. Invitat permanent al televiziunii Antena 3 şi comentator politic pentru mai multe televiziuni de ştiri din Romania, Răzvan Zamfir s-a întors în presa scrisă odata cu relansarea revistei „Expres Magazin“ (serie nouă), acolo unde a publicat dezvăluiri şi editoriale în stilul său sarcastic.

Galerie Video